AIB - Syafiq Aizat (Buku Fixi Sdn Bhd, 2025)
Ini adalah kisah Izu memulakan hidupnya sebagai pelajar semester satu sarjana muda. Bagaimana dia mencari cinta, mendapat kawan, dan berterusan ditimpa kejadian-kejadian yang mengaibkan. Tapi adakah peristiwa aib itu semua seteruk masa silamnya?