Gantung : 3 - Nadia Khan (Buku Fixi Sdn Bhd, 2025)
Kata orang, hidup benar-benar bermula di usia 40. Ray bukanlah orang yang mudah terpengaruh dengan kata orang, tetapi dia mula resah di hujung era 30-an dan dikelilingi sahabat-sahabat yang berjaya. Gibbs dah buka klinik, KJ head chef di restorannya sendiri dan Troll jurulatih untuk pasukan bola keranjang negara. Selepas acara reunion di SMCGT, Ray seperti mendapat semangat baru untuk mencapai sesuatu. Tetapi setiap langkahnya seperti terhalang oleh suatu kuasa yang lebih besar. Ray tak percaya pada tuah.. tapi mungki juga tuah tak percaya padanya?