KOMBO NGERI : NGERI MANGSA OBSESI - Yap, Gina Lai Yoong (Buku Fixi Sdn Bhd, 2023)
Kombo yang menggabungkan ketiga-tiga buku: NGERI: Beberapa pembunuhan menimbulkan ketakutan di kalangan rakyat Malaysia. Setiap kes adalah 100% serupa dengan skrip sadis yang ditulis mahasiswa Samuel, Rehan, dan Joanne. Adakah mereka dalang di sebalik siri pembunuhan itu? MANGSA: Nazwan dan Natalia adalah friends-with-benefits yang mula menyoal sama ada terputiknya cinta antara mereka. Juga, persahabatan luar biasa Hani dan Jo menyebabkan ramai terlopong. Apakah kaitan mereka dengan kes-kes NGERI sebelum ini? OBSESI: Tiga tahun telah berlalu, namun Detektif Hema mash dihantui kes-kes yang gagal diselesaikannya - yang melibatkan tiga bekas mahasiswa tersebut. Seiauh manakah detektif ini sanggup pergi untuk akhirnya menangkap penjenayah itu? Siapakah psiko sebenar?