GUDANG - Aizat Mahadan (Buku Fixi Sdn Bhd, 2023)
"Encik, saya nak mintak tolong sikit, boleh?" "Tolong yang macam mana tu?" Soalan dibalas dengan soalan. Sebenarnya Dilman mash belum benar-benar percaya bahawa yang sedang berdiri di hadapannya sekarang adalah seorang perempuan cantik dengan potongan tubuh menawan, berpenampilan anggun dan waiah yang bermekap rapi pada jam dua pagi. Sungguh sesuatu, bukan? "Encik buat report polis dan selebihnya encik akan tau nanti.” Walaupun hati melarang, naluri Dilman tetap kuat mahu membantu Embun. apatah lagi selepas menyedari dia dan Embun memiliki satu persamaan. Tanpa disangka, persamaan dan kelebihan yang mereka miliki memakan diri bila mereka mula diburu oleh pihak yang mahu ambil kesempatan