SUBMISIF - Ilham Mazalan (Buku Fixi Sdn Bhd, 2024)
Mikail, seorang penulis muda merangkap pembunuh bersiri telah jatuh cinta dengan Imelda, seorang pelacur misterius di tengah Kota Saktijaya. Dia dihantui bayangan labah-labah setan yang berterusan mendesaknya agar terus membunuh. Hanya hubungannya dengan Imelda yang menjadikan Mikail kekal waras. Namun krisis politik Republik Trisakti yang kian meruncing tela mengubah segalanya, memaksa Mikail untuk meneroka kembali masa silam.