KOMBO INTROVERT + EXTROVERT - Abstrakim (Buku Fixi Sdn Bhd, 2024)
Kombo yang menggabungkan dua novel bestseller yang menyayat hati! Dalam INTROVERT, Farady yang selalu memencilkan diri mula berubah setelah dia bertemu dengan gadis misteri bernama Haura. Dan dalam EXTROVERT pula, Afyan yang pernah menjadi periang dan popular di sekolah cuba menyiasat tragedi yang hampir meranapkan hidupnya.