MISTERI PASAR MUSIM TENGKUJUH - You, Yeong-Gwang (The Biblio Press Enterprise, 2025)
Setiap musim tengkujuh, sebuah pasar misteri muncul, menawarkan peluang untuk menukar nasib malang dengan kebahagiaan sejati. Serin, seorang gadis yang memikul beban hidup, menerima jemputan istimewa ke pasar ini. Dalam masa seminggu, dia harus memilih kehidupan yang diimpikan atau terperangkap di sana selama-lamanya. Ditemani kucing ajaib, Isha, Serin melangkah ke dunia di mana keajaiban dan bahaya bertemu. Adakah dia akan menemui kebahagiaan, atau terjerat dalam rahsia gelap pasar itu? Satu tiket. Satu pilihan. Satu minggu untuk menentukan takdir.