PERPUSTAKAAN TENGAH MALAM - Haig, Matt (The Biblio Press Enterprise, 2025)
Di antara hidup dengan mati, sebuah perpustakaan yang aneh melingkungi. Di sinilah Nora Seed, seorang wanita yang berputus asa dengan kehidupan, diberi peluang untuk memilih jalan hidup yang didambakan. Buku-buku yang muncul di perpustakaan ini membawa Nora kepada kehidupan yang berbeza setiap kalinya. Dan Nora boleh memilih kehidupan manakah yang harus dia jalani. Dalam perjalanan ini juga, Nora meneroka apa yang mungkin terjadi jika dia mengambil jalan lain pada setiap persimpangan hidupnya, dan belajar untuk mengatasi rasa sesal yang sering menghantui dirinya. Perpustakaan Tengah Malam adalah sebuah kisah yang menyentuh hati tentang penemuan diri, harapan, dan takdir kehidupan. Terokai magis perpustakaan yang akan mengubah perspektif hidup anda dan memberikan inspirasi untuk menghargai setiap detik yang ada. Mampukah kita belajar untuk berdamai dengan suratan kehidupan?