PAHLAWAN CAHAYA : - Coelho, Paulo (The Biblio Press, 2021)
Pahlawan Cahaya ialah manual inspirasi yang sesuai digandingkan dengan The Alchemist (Ahli Alkimia), sebuah judul terlaris antarabangsa yang telah mempesonakan jutaan pembaca di seluruh dunia. Setiap perenggan pendek di setiap halaman dalam buku ini memberi kita panduan untuk mengejar mimpi dan tabah menghadapi dunia yang tidak menentu serta berusaha untuk mencapai apa yang telah ditakdirkan buat kita. Dengan gaya penulisannya yang tersendiri, Paulo Coelho telah menunjukkan kepada kita jalan untuk mengikuti kehidupan sebagai seorang Pahlawan Cahaya: Seorang pahlawan yang bersyukur akan kehidupan, seseorang yang redha menerima kegagalan dan seorang yang sedang mencari-cari siapakah dirinya yang sebenar.