KERANA DENDAM - D.Dahlia (Prolog Media, 2025)
Kerana marah dan dendam, Adam meninggalkan Azalea seusai akad nikah mereka. Tiga tahun dia menghilangkan diri tanpa khabar berita. Selama tiga tahun itu jugalah Azalea menunggu kepulangan Adam. Bukan untuk kembali ke pangkuannya, tetapi inginkan kebebasan selepas Adam menghancurkan hidupnya sepertimana yang diucapkan. Dan … Adam kembali semula selepas tiga tahun bersama rancangannya untuk membalas dendam terhadap Azalea. Tetapi belum sempat rancangan dilaksanakan, petunjuk demi petunjuk datang kepadanya dan membawa dia kepada satu per satu rahsia yang secara tidak langsung melibatkan Azalea.