CLOSE TO YOU - Sasha Sukri (Prolog Media, 2025)
Pulau Batik sepatutnya menjadi tempat Arty merungkai sejarah keluarganya—bukan tempat dia menyaksikan kematian demi kematian. Ketika satu persatu tetamu di pulau itu menemui ajal dalam keadaan misteri, dia dan sahabatnya, Yuji, mula menyedari satu perkara: ini bukan kebetulan. Tiada sesiapa boleh dipercayai. Setiap orang ada rahsia. Dan setiap orang berpotensi menjadi pembunuh. Ketika ribut mengganas dan komunikasi dengan dunia luar terputus, mereka hanya ada satu pilihan—menemui pembunuh sebelum mereka sendiri menjadi mangsa. Tapi sejauh mana mereka sanggup pergi demi kebenaran?