BERINGIN : Setiap daripada kita punya rahsia - Kamalia (Prolog Media, 2024)
Sofina, wartawan politik yang berdedikasi. Luarannya dia tampak okey. Hakikatnya luka lama lima tahun lepas tidak pernah sembuh. Lelaki yang bertakhta dalam hatinya sejak remaja sehingga menjadi tunangannya telah menghancurkan hati. Kerjaya Sofina telah menemukannya semula dengan bekas tunangnya, Iskandar. Lelaki itu kini bertanding sebagai calon Ahli Parlimen. Mereka berpisah atas sebab yang tidak dapat dimaafkan oleh Sofina. Kini Iskandar datang semula dalam hidupnya menagih cinta. Azril, lelaki yang pernah menyukai Sofina dalam diam muncul semula dalam hidupnya. Kisah hitam yang dulu membuatkan lelaki itu menyembunyikan diri daripada Sofina dan kawan-kawan sekolah. Sehinggalah satu pertemuan blind date menemukan mereka semula. Tanpa sedar, pertemuan semula dia dengan Azril membongkar satu demi satu rahsia. Rahsia yang disimpan ketat oleh kakak Sofina, Syazlin. Bagi Syazlin, rahsia besar yang menakutkan itu hanya boleh dirungkaikan oleh Sofina dan Azril saja.