MILIK AKU : ISKANDAR - Asyraaf Hazen (Sykt Fajar, 2024)
Ketika Tuhan mengirimkan seseorang untuk menyelamatkan hidupmu, dia tidak akan berbicara pada ragamu, dia akan berkata pada hatimu. Zaheen Iskandar, lelaki yang punya segala-galanya. Dia bagaikan burung yang terbang bebas di langit biru, menggapai segala kemahuannya. Meskipun begitu, baginya kebahagiaan bukanlah di saat kita memiliki kesempurnaan, namun ketika kita dapat menerima ketidaksempurnaan dengan tulus dan ikhlas. Arreya Marissa, gadis polos yang bersih hatinya. Impian hidupnya hanyalah untuk membahagiakan Puan Arisah. Dia nampak biasa, namun terselit sayap yang cacat membuat dia terpaksa menjadi luar biasa. Takdir yang diatur oleh Sang Pencipta ibarat untaian benang sutera yang dirajut dengan penuh kehalusan. Setiap jalan yang ditempuhi adalah bahagian daripada rancangan-Nya yang sempurna. Disulami asmara yang indah, diiringi duka yang lara. Kedua-duanya silih berganti. Hubungan yang didasari aturan keluarga mendapat tentangan dalam diam yang cuba memisahkan kebahagiaan yang baru dikecapi. Isu sekufu dijadikan permainan. Mampukah akhirnya nanti mereka setaraf? Masih adakah luka yang mendalam menjadi halangan antara Arreya dan Zaheen? Rasa yang sama dengan orang yang sama. Dalam perjalanan mencari cinta, seperti sebuah kisah yang tak pernah selesai, terdapat duri menghiris ke dalam jiwa seakan-akan pedang yang menusuk hingga ke dasar hati kerana…