BADI - Hafizuddin Ghazali (Buku Fixi Sdn Bhd, 2024)
Gara-gara sebuah job menggali kubur, hidup Pak Harun dan Mak Jemah menjadi huru-hara. Bermula dari Pak Harun yang diserang demam tinggi dan meracau-racau, sehinggalah kehadiran Ustaz Amirul yang cuba merawat orang tua itu yang dikatakan terkena badi mayat. Kata Ustaz Amirul, hanya Bomoh Karir yang boleh membantu Pak Harun. Tetapi tanpa pasangan suami isteri itu sedar, ada sesuatu yang sedang mengintai mereka.