100 Panduan Membantu Murid Yang Mengalami Masalah Sosial, Emosi dan Tingkah Laku = 100 Ideas for Supporting Pupils with Social, Emotional and Behavioural Difficulties - Howarth, Roy (Siri pengukuhan perguruan ITBM, 2023)
Praktikal dan inovatif- buku ini sesuai dijadikan panduan untuk semua yang terlibat dalam membantu murid yang mengalami masalah sosial, emosi dan tingkah laku. Mengandungi 100 panduan untuk mempertingkatkan dan membentuk pembelajaran bagi murid yang mengalami masalah sosial, emosi dan tngkah laku. Setiap panduan telah dicuba dan diuji. Panduan meliputi cara untuk mengenal pasti pencetus dan penyebab perkembangan masalah tingkah laku dalam membentuk dan menubuhkan strategi pengurusan tingkah laku yang berkesan