100+ Panduan Menguruskan Tingkah Laku = 100+ Ideas for Managing Behavior - Young, Johnnie (Siri pengukuhan perguruan ITBM, 2023)
Praktikal dan inovatif - buku ini sesuai dijadikan panduan untuk semua yang terlibat dalam menguruskan tingkah laku di dalam kelas. Mengandungi lebih daripada 100 panduan untuk menguruskan tingkah laku di dalam kelas. Dengan pengalaman yang luas, penulis memberikan panduan menarik untuk membantu pengurusan tingah laku murid di dalam kelas. Panduan meliputi cara untuk mendapatkan rasa hormat daripada murid dan mengendalikan masalah serius seperti pergaduhan di dalam kelas dan kesan buli