Malaysia tanpa Anwar - Ahmad Lutfi Othman (Penerbitan Pemuda, 1998)
Analisis Ahmad Lutfi membingungkan banyak pihak. Siapakah yang disokongnya? Sudah tentu bukannya Mahathir, tetapi mengaa pula Anwar terus disindirnya? Buku ini boleh menjelaskan kekeliruan yang timbul