Perakaunan awalan 1 - Heng, Seai Kei (Siri teks politeknik, 2006)
Siri Teks Politeknik Fakar Bakti: Perakaunan Awalan 1 merupakan sebuah buku baharu. Topik-topik dalam buku ini ditulis berdasarkan sukatan pelajaran Politeknik-Politeknik Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia dan disediakan khusus untuk pelajar Politeknik yang mengikuti bidak perakaunan dan pengurusan perniagaan.