Petua istimewa selepas bersalin - Amina Noor (Usnie Pub., 1999)
Buku ini mungkin boleh memberi panduan secara sederhana untuk bakal-bakal ibu dan suami isteri yang sedang mencari satu panduan hidup berkeluarga. Buku yang sederhana ini juga menerangkan bagaimana seorang wanita itu dapat mengekalkan kemudaannya walaupun telah melahirkan beberapa orang cahaya mata.