Kimia am - Razak Ali; Mohd. Nazlan Mohd Muhid (Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Buku ini telah disediakan dengan pernyataan yang jelas, padat dan bebas daripada kekeliruan. Dengan ini, para pelajar dapat mengikutinya dengan lebih mudah.