Rawatan episod 13 : masalah jantung kanak-kanak ([publisher not identified], 2012)
Dokumentari perubatan yang memberi tumpuan kepada simptom penyakit, rawatan terkini, pencegahan, statistik dan institusi sokongan. Dvd ini turut mengemukakan temubual pakar-pakar perubatan dan pesakit serta memaparkan kecanggihan bidang perubatan di Malaysia