Permata perkahwinan & keluarga bahagia - Othman Hj. Ibrahim (Pustaka Ilmi, 2002)
Buku ini membantu pembaca memahami betapa penting memahami ilmu berumahtangga dalam membina keluarga yang diberkati dan diredhai Allah SWT.