Harta intelektual menurut figh Islam pendekatan perbandingan dengan undang-undang Malaysia - Arieff Salleh Rosman (Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Comparative approach of Malaysian law to intellectual property according to Islamic fiqh.