Laporan penilaian kendiri untuk Audit Autonomi UPNM
Laporan ini menerangkan tentang audit kesediaan bagi UPNM mendapatkan autonomi mengurus tadbir universiti dengan lebih berkesan. Secara langsung sebagai indikator kepada kesediaan UPNM untuk memperoleh status autonomi penuh sekaligus menilai tahap semasa keberkesanan operasi universiti secara menyeluruh