Panduan percukaian individu = Tax guide for individuals (Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia, 2005)
Buku ini merupakan usaha dan komitmen LHDNM untuk mendidik orang awam, tentang undang-undang dan peraturan cukai pendapatan individu, agar mereka dapat membantu meningkatkan tahap pematuhan cukai secara sukarela.