Komputer Baru untuk Mama - Zaharah Nawawi (Antologi cerpen kanak-kanak, 1998)
Komputer baru untuk mama memuatkan cerpen kanak-kanak sejak tahun 70-an. Cerpen-cerpen ini memaparkan zaman kanak-kanak berlatarkan tiga dekad tujuh puluhan, lapan puluhan dan sembilan puluhan. Bagaimana kehidupan kanak-kanak yang hidup pada ketiga-tiga dekad yang berbeza itu merupakan pengalaman yang sukar dibayangkan tetapi amat menarik untuk dihayati dan dinikmati.