Jimat dan mudah dengan inovasi (Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi, 2015)
Penerbitan [buku ini] merupakan usaha MOSTI untuk mengenengahkan beberapa aplikasi sains, teknologi dan inovasi (STI) yang mudah untuk digunakan dalam kehidupan seharian. Melalui aplikasi STI, beberapa produk dapat dihasilkan dengan kos yang murah dan tidak memerlukan peralatan dan teknologi yang tinggi.