USIM menerajui integrasi ilmu naqli & aqli - Jasmin Jaimon
Penerbitan buku ini merupakan satu usaha untuk pendokumentasian berbentuk santai yang penuh berinformasi untuk mereka tahu di mana USIM berada dan bermula. Ia amat penting supaya USIM tidak berada jauh di hati dan jauh di mata, biarlah USIM selalu dekat di hati masyarakat dan menjadi rujukan dalam apa juga situasi yang mendatang