Penerbitan jurnal berimpak tinggi di Malaysia - Nasir Nayan; Anita Bahari (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2015)
[Buku ini] diasaskan untuk menyediakan platform bagi berkongsi pengalaman dan pengetahuan dalam melahirkan makalah yang baik untuk diterbitkan dalam indeks antarabangsa