Reka bentuk tinjauan soal selidik pendidikan - Mohd. Najib Abdul Ghafar (Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Buku ini disediakan untul membantu bakal penyelidik yang berminat memahami dengan lebih terperinci konsep penyelidikan pendidikan terutama yang menggunakan reka bentuk tinjauan soal selidik.