Membebaskan minda yang terjajah peranan strategik pengurus dalam peningkatan produktiviti organisasi - Tan, Victor S. L. (Pelanduk Publications, 2000)
Buku ini menawarkan suatu panduan untuk membebaskan minda yang terjajah ke arah peningkatan produktiviti dan keuntungan organisasi.