Undang-Undang Umum Akta Kontrak, Akta Pengambilan Tanah, Akta Pencegahan Rasuah, Akta Pilihanraya, Akta Kesalahan Pilihanraya, Peraturan-Peraturan dibuat oleh Suruhanjaya Pilihanraya di bawah seksyen 15, Peraturan-Peraturan Pilihanraya (Perjalanan Pilihanraya) semua pindaan hingga Februari, 2000 (Undang-Undang Malaysia, 2000)
Collection of laws and regulations on contracts, land acquisition, prevention of corruption, election and election offences