Protokol di Malaysia tradisi dan amalan - Mokhtar Mohd. Tohar 1939-; Ahmad Fawzi M. Basri (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2007)
Buku ini bertujuan untuk memberikan gambaran yang tepat tentang konsep protokol dan etiket yang menjadi amalan di negara ini.