Persoalan bersuci dan solat - Ismail Hj. Ali (Siri soal-jawab fardu ain., 1995)
Buku ini membincangkan sebahagian dari soalan serta jawapan khususnya yang ada hubung kait dengan persoalan bersuci dan solat.