Perlindungan pengguna ke arah memperkasakan pengguna di Malaysia - Afida Mastura Muhammad Arif; Elistina Abu Bakar; Syuhaily Osman (Persatuan Ekonomi Pengguna dan Keluarga Malaysia, 2014)
Buku ini adalah panduan ke arah memperkasakan pengguna ketika berhadapan dengan isu kepenggunaan. Buku ini merangkumi topik seperti konsep perlindungan pengguna, peranan pemegang taruh seperti pengguna, peniaga dan kerajaan, undang-undang berkaitan pengguna dan mekanisme tebus rugi pengguna. Buku ini juga mengupas isu-isu pengguna seperti keselamatan barang dan perkhidmatan, amalan perniagaan, alam sekitar dan globalisasi.