Derita ahli neraka dan kenikmatan ahli syurga - Muhammad Ramzi Omar (Pustaka Ilmi, 2005)
Buku ini memaparkan gambaran tentang hakikat yang pasti dihadapi oleh setiap insan di alam akhirat tidak kira baik atau sebaliknya.