Malaysia - Singapura hubungan penuh pantang larang (Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Himpunan rencana pendek CENTEPIS yang disiarkan dalam ruangan OP-ED, Tinta Strategis Berita Harian Malaysia. Rencana yang ditulis dari tahun 2002 hingga 2005 berkisar mengenai hubunga diplomatik, ekonomi dan keselamatan di antara dua negara berjiran -- Malaysia dan Singapura -- yang dianggap penuh cabaran dan warna-warni