Dia yang kunikahi - Iqbal Syarie (JS Adiwarna Sdn.Bhd, 2011)
Mesti gadis itu hebat sampai berjaya menawan hati ayah ibu. Tapi.. aku nak produk siap. Jika diberi pilihan, Adam Johari mahu gadis yang sudah di tarbiahkan sudah alim, sudah siap dibimbing. Logiknya, akan memudahkah dan pasti membantunya dalam mewujudkan keluarga dakwah dia impi-impi selama ini