Perintah-perintah am, Peraturan-peraturan lembaga tatatertib perkhidmatan awam, Arahan perbendaharaan, Panduan pengurusan pejabat, Panduan perbendaharaan tatacara pengurusan stor, Tatacara pengurusan aset alih kerajaan, Akta acara kewangan semua pindaan hingga september 2008 (Undang-undang Malaysia, 2008)
Malaysian civil service regulations