Renang meniti tangga kejayaan - Thomas, David G. (Siri aktiviti meniti tangga kejayaan, 2007)
"Renang: Meniti Tangga Kejayaan" ini adalah lebih terperinci berbanding edisi kedua, yang memasukkan satu rangkaian tahap kemahiran yang amat luas. Kemajuan langkah-demi-langkahnya yang lengkap adalah satu kaedah yang amat cemerlang untuk mempelajari cara-cara berenang, memperbaiki teknik, atau menguasai gaya dan kemahiran. Sistem penyemakan dan catatan kejayaan yang unik yang disediakan oleh pengarangnya bagi setiap aspek dalam membantu pembaca mencapai matlamat mereka.