Strategi pemujukan Najib Razak dalam komunikasi politik - Chamil Wariya (Malaysian Press Institute (MPI), 2015)
Buku ini adalah satu kajian kritikan retorikal menggunakan pendekatan neo-Aristotlelian terhadap ucapan-ucapan politik Dato' Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak di Perhimpunan Agung UMNO Malaysia pada kedudukan beliau sebagai Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Timbalan Presiden UMNO dan Presiden UMNO Malaysia antara tahun 1988 hingga 2013.