Sains sosial & teknologi maklumat - Zawiyah Mohammad Yusof; Masnizah Mohd (Pearson / Prentice Hall, 2003)
Topik-topik yang dirangkumkan mewakili sebahagian disiplin sains sosial seperti sains politik, ekonomi, psikologi, sosiologi, antropologi, undang-undang, sejarah dan geografi. Setiap isu dibincangkan melalui perspektif kedua-duanya iaitu Barat dan Islam supaya cakupan isu itu lebih luas dan terbuka.