Lt. Kolonel Kassim Wira PGB - Mohammad Qayum A. Badaruddin (Media Satria Sdn. Bhd., 2008)
Buku ini menceritakan segala pahit getir Lt. Kol. (B) Kassim dan Batalion ke 3 Renjer dalam mengalas tugas untuk menghadapi apa sahaja situasi yang memerlukan khidmat bakti mereka.