Soal jawab fiqh harian - Ishak Din (Hizbi, 1992)
Dihasilkan secara kerjasama dalam menghuraikan kemusykilan-kemusykilan agama Islam dalam aspek ibadat, mu'amalat dan jinayat berpandukan al-Qur'an dan hadis Rasulullah s.a.w.