Malam al-qadar keistimewaan ummat nabi Muhammad S.A.W - Abdur Rahim Al-Iraqi (Al-Hidayah Publishers, 2001)
Buku ini khusus membicarakan Lailatuqadar (Malam al-Qadar) serta hal-hal yang berkaitan dengannya.