Pengajian Malaysia - Mardiana Nordin (Oxford Fajar, 2014)
Buku ini disediakan sebagai rujukan utama pelajar IPTS dan IPTA untuk kursus Pengajian Malaysia pada peringkat Sijil, Diploma dan Sarjana Muda di institusi pendidikan masing-masing. Buku ini juga wajar dijadikan rujukan oleh pelajar-pelajar asing yang menuntut di negara ini. Pada masa sama, buku ini juga amat bermanfaat kepada seluruh rakyat Malaysia yang ingin mengetahui dan memperdalam ilmu berhubung negara Malaysia sejak awal sehinggalah kini.