Golongan yang dijanjikan neraka - Latibiy, 'Akashah 'Abd al-Manan (Darul Nu'man, 1998)
Buku ini menceritakan orang-orang yang masuk neraka dan mengapa mereka masuk neraka, sebagaimana telah diterangkan di dalam Al-Quran dan hadis.