Makroekonomi untuk matrikulasi - Abd. Hashim Setapa
"Makroekonomi untuk matrikulasi" disediakan khas untuk membantu para pelajar yang bakal menduduki peperiksaan matrikulasi. Seluruh persembahan teks adalah berdasarkan sukatan pelajaran matrikulasi yang terkini dan disusun secara sistematik mengikut topik.