Reka bentuk bandar di Semenanjung Malaysia Kuala Lumpur dan bandar baru di sekitarnya - Ahmad Sanusi Hassan (Siri kecetakan Pusat Pengajian, 2005)
City planning and architectural landscape of Kuala Lumpur and other towns in Malaysia.