Penerapan budaya terbilang INTAN - Malek Shah Hj. Mohd. Yusoff; Nik Pa Raja Kechik (Institut Tadbiran Awam Negara, Jabatan Perkhidmatan Awam, 2006)
Professional work ethic at the National Institute of Public Administration, Malaysia; collection of articles.